Rakkaus sinun hirnua!
Tämä logo voi olla vapaa käytetty jne kanssa rengas seGame of Love page.

[Psa] 97:10: Te. tuo rakkaus se HERRA, vihata huono: hän suojella se sielu hänen lyh; hän vapauttaa ulkona se käsi se paha.


Aukko se Katukiveys Rakkaus milloin se Voima VIHAA uhata Kristillinen Ihmiset ilman. paikka Meidän HERRA Haudata.!


Jos sinä aari ei kanssa niinkuin, me käytetään rakkaus sinä ja rukoilla jnk hyväksi sinä niin tuo kenties sinä käytetään liittää yhteen!!!

Muistiinpano: Tehdä Ei Lähettää E-KIRJAIN-Lähettää Sähköpostia
TSR [Inc].
Läheisyydessä Tämä Paikka.
He Jo Tietää.
Tehdä ei lähettää sähköpostia Wizards se Rannikko jompikumpi. He Jo Tietää Liian!

Etusormi

* Kustannusoikeus ja [licence]
* Haudata. sisältää VIHAA
* HE aari vihattava!
* AD&D® -se Rampa Synti
* On. Sinun Lapsi kirjain Osa-Pelaaja?
* On. Sinun Lapsi kirjain Kultisti?
* Se Salainen Luettelossa Kehittynyt Vankityrmä& Dragons® @
* Mikä [Happens] se Uhrieläin?
* Elää Toiminta Osa Leikkiä!!!
* Tutkimus on. hiljainen toimiva!!!
* Jää Kiekko, Rampa VIHAA!
* LIEJU, Kisat SYNTI!
* Toinen Tavarat jnk hyväksi Kristillinen Tietää Läheisyydessä
* Se Totuus Voi Olla Löytää ilman. paikka Rakkaus!
* Muistiinpano
* Levoton vanhemmat ja Rakastava Kristillinen omistaa minua jotkut (45M.) e-kirjain-lähettää sähköpostia huomautus, mikä sinä voi nyt lukea. Nimi ja kosiskella jkta. omistaa vasen ulkona-ilm. suuntaa suojella nämä ystävällinen ihmiset!


Kustannusoikeus ja [licence]

Muistiinpano: Tehdä Ei Lähettää E-KIRJAIN-Lähettää Sähköpostia TSR Inc. Läheisyydessä Tämä Paikka. He Jo Tietää. Tehdä ei lähettää sähköpostia Wizards se Rannikko jompikumpi. He Jo Tietää Liian!

[Licence] vaihtaa! -sta nyt ilm. paikkaa, kuka tahansa on. vapaa [quote] mikään ja niinkuin paljon niinkuin palvelukseen halutaan [fromthis] sivu. [coursse], jokainen on. vapaa panna ylös uusi "uhrieläin [Roleplaying] Kisat olla läheisimpämme liian" sivu, ilman. paikka tosiasia se olla ystävällinen omistaa moni sellainen sivu!

Rakkaus [Microsoft]!


Haudata. -se lähde VIHAA!!!

Tämä on. enemmän hälytys tuo I-KIRJAIN ensimmäinen ajatus! HAUDATA. on. käytetty jne levittää VIHAA jtk kohti syntien! Sinä vihata se SYNTI ja RAKKAUS se [sinnner]!

Joka [newsgroup] ja e-kirjain-lähettää sähköpostia tuo sisältää VIHAA ja jumalanpilkka keino siellä on. kirjain köyhä sielu kuka se! Me viininmehu rukoilla jnk hyväksi se sielu se köyhä sielu, ilman. paikka vihata ja synti, kuka levittää laiton tai [blasphemous] aineellinen!


He VIHAA, MUTTA ME RAKKAUS!

Muistiinpano: Tehdä Ei Lähettää E-KIRJAIN-Lähettää Sähköpostia TSR Inc. Läheisyydessä Tämä Paikka. He Jo Tietää. Tehdä ei lähettää sähköpostia Wizards se Rannikko jompikumpi. He Jo Tietää Liian!

"ei tuo I-KIRJAIN henkilökohtaisesti kappale, mutta I-KIRJAIN ajatella I-KIRJAIN varoittaa sinä tuo sinun sivu on. [blasphemous] vastakohta se [laws] [England] ja tuo lähellä [leaving] se ilm. paikkaa se Haudata. sinä lupa itse avonainen mahdollinen jnk harjoittaminen. Oikeudenmukainen kiittää se Jumala sinä pilkata tuo ei mikään raamattu-[basher] [has] vielä löytää sinun sivu. He haastaa oikeuteen se ihmiset vastuunalainen jnk hyväksi kirjain iloinen [satirisation] se [crucifiction] äskettäin.

Kaikki käsittävä koettaa tukkia minua! Mutta se Truth MUST be told! I-KIRJAIN käytetään ei koskaan tukkia tehokas se Truth about Role-Playing Games and toinen tavarat!!! Ilmaisee omistajaa [course], me viininmehu RAKKAUS Kaikki käsittävä! He aari oikeudenmukainen johtaa harhaan ihmiset, me viininmehu rukoilla jnk hyväksi! [Hear] tämä: Lukea kirjain pöyristyttävä kertomus läheisyydessä se Tutkimus! Muistiinpano, lähellä se tie, tuo tämä pöyristyttävä ilmoittaa on. ei kirjoitettu lähellä minua ja se [doesn't] kertoa läheisyydessä minua, ja se henkilö nähdäkseni vihata kirjain arpa, mikä on. ei ystävällinen.

Vuokraaminen rukoilla tuo Kaikki käsittävä käytetään [convert]!

"PS: I-KIRJAIN omistaa varattu se vapaus reportaasi sinun paikka GAMA (Rampa Tehtailija Yhdistys) kuka käytetään piispanistuin se tuo tekopyhä kaltainen sinä [don't] estää osa-pelaaja kaltainen itse voi kuluttaa aika kanssa meidän ystävä ja nauttia itse leikkiä AD&D."

Mikä tämäGAMA is, I-KIRJAIN rakkaus se syntinen, I-KIRJAIN ainoa vihata se synti! Tasainen jos he koettaa kaikki, he voi ei [hurt] tosi uskovainen, ja me käytetään ainoa rukoilla jnk hyväksi jos he tehdä!


AD&D® -se Rampa Synti

Muistiinpano: Tehdä Ei Lähettää E-KIRJAIN-Lähettää Sähköpostia TSR Inc. Läheisyydessä Tämä Paikka. He Jo Tietää. Tehdä ei lähettää sähköpostia Wizards se Rannikko jompikumpi. He Jo Tietää Liian!

TSR vaatia tuo heidän"2nd Edition" doesn't have demons and is not leading synti! Vuokraaminen rukoilla jnk hyväksi! Me rakkaus se syntinen, ja jokainen voi olla pelastaa lähellä Herra [Jesus]! Tehdä ei vihata se pelaaja!

AD&D, joukossa heidän toinen kisat, kirjain niin-[called] Kirjain^ "Roleplaying Game" by a company called TSR (Taktinen [Studies] Säännöt), [Inc]. [I've] [heard] tuo tämä rampa [has] syy [hundreds] jos ei tuhansittain itsemurha ilman. paikka US. Se on. mainittu tuo [older] mies houkutin [young] tyttö (erikoisen neitsyt!) ja [boys] (tyypillinen 4 17 ikä vanha) liittää yhteen "[exciting]" roleplaying rampa istunto ja tehdä sin! Me viininmehu rukoilla jnk hyväksi nämä köyhä sielu!

Lähellä se tie: Yhteiskunnallinen palvelija päästä pakoon heidän velvollisuus ilman. paikka meidän kunnioittaa [Finnish] Armeija! Me, [finnish] ihmiset, Täällä ilman. paikka White Finland will all enter military service! [However], me tehdä ei vihata se päästä pakoon mutta rukoilla jnk hyväksi heidän sielu! Ehkä he käytetään todellinen heidän velvollisuus. Mutta, selkä tämä paha rampa:

Ilman. paikka tämä rampa, se "[Dungeon] Mestari" luoda kirjain koko uusi maailma jnk hyväksi se "pelaaja". Tämä kuviteltu maailma on. raju ja vihattava. Se pelaaja luonne [brutally] lyödä kuoliaaksi tuhansittain "hirviö" ja toinen ihmiset, ja saada usein tappaa itse ilman. paikka tämä game!!! Pelaaja aari houkutin tutkimus neekeri taikavoima, salainen, ja tosi nimitodellinen paha henki. Se pelaaja kuluttaa heidän raha ilm. paikkaa nämä "rampa luettelossa", ja myös drugs and weapons are often involved. Me rukoilla jnk hyväksi kaikki nämä köyhä sielu ja [hope] he käytetään saada vapauttaa synti!

Takana kirjain harvat "käräjät", se pelaaja voi tulla jksk olla ylen mieltynyt the game and become obedient to se [Dungeon] Mestari ja mahdollisesti drugs. Ilman. paikka kirjain harvat kuukausi, he mahti ei olla kykenevä kertoa mikä on. todellinen ja mikä on. rampa kukaan enemmän. Me viininmehu pelastaa nämä köyhä sielu, rukoilla jnk hyväksi ja lyijy [Jesus]!


On. Sinun Lapsi kirjain Osa-Pelaaja?

Muistiinpano: Tehdä Ei Lähettää E-KIRJAIN-Lähettää Sähköpostia TSR Inc. Läheisyydessä Tämä Paikka. He Jo Tietää. Tehdä ei lähettää sähköpostia Wizards se Rannikko jompikumpi. He Jo Tietää Liian!

Lapsi voi olla alokas -sta yksityis- tai parvi "playing clubs", missä viaton lapsi aari [how] leikkiä osa-leikkiä kisat! Tehdä Sinä tietää mikä sinun lapsi [does] takana parvi?!?

Se näkyvä merkki pakonomainen syvä osa-leikkiä kisat, salainen ja tasainen [satanism] aari tavallisesti:

  1. Kadottaa mielenkiinto ilman. paikka toinen, ystävällinen [hobbies]
  2. Kuluttaa kirjain arpa aika kanssa roleplaying games
  3. Vetää rattaat-kaltainen elokuvat, mikä läsnäoleva raju [mutilations], hirviö ja raju näyttämökoristeet
  4. Vetää salainen [symbols]: [pentagram], numero 666, kolmio, [swastika] [etc].
  5. [Has] nightmares
  6. [Has] [insomnia]
  7. Vaihtaa diet
  8. Kirjoittaa runo läheisyydessä kuolema ja värjäys
  9. Kirjoittaa läheisyydessä pimeä aine ja yliluonnollinen tapahtuma
  10. Puhua läheisyydessä moni [gods]
  11. Uskoa oma yliluonnollinen voima
  12. Puhua ilman. paikka arvoitus
  13. Puhua vastaan [Holy] Raamattu
  14. Kieltää mennä kirkko
  15. Aste [deteoriate]
  16. Kollehtarukous sattuma loitsu, eläin luu, ase, nukke [etc].
  17. On. mielenkiinto ilman. paikka taikavoima, yrtti ja toinen salainen
  18. Uhata tappaa toinen ihmiset, erikoisen parents
  19. Puhua läheisyydessä itsemurha tai kuolema. On. harvinainen mielenkiinto ilman. paikka kaikki läheisyydessä kuolema.
  20. Laiminlyönti oma- [hygiene]
  21. [Hears] ääni
  22. Pakonomainen mielenkiinto ilman. paikka ase, erikoisen tuliase
  23. Pakonomainen mielenkiinto ilman. paikka puoli-[militant] "[Ramboism]" ja mielenkiinto ilman. paikka sota ja rajuus
  24. Tehdä sopimus kanssa se Piru, tai, ilman. paikka jotkut tapaus, itsemurha välikirja
  25. Leikkaa hänen/[her] käsiä. Tämä on. käytetty jne jnk hyväksi veri uhrata.
  26. [Has] [tattoos] ja "läpitunkeva" jalokivi

Sinä olla ymmärtäväinen ja rakastava jtk kohti se lapsi kuka [has] [fallen] jhk synti ja salainen!

Se Raamattu kertoa käyttö se vitsa ilm. paikkaa lapsi. Mutta ellei sinä aari ehdottomasti jne. varma tuo sinä rangaista se lapsi jnk takia sinä RAKKAUS [him], tehdä ei tehdä se!!! Sinä viininmehu ainoa rangaista jos sinä aari varma tuo se käytetään [help]! Synkästi, jotkut vanhemmat rangaista heidän lapsi ulkona vihata ja ei rakkaus! Me viininmehu rukoilla jnk hyväksi nämä vanhemmat ja lapsi.


On. Sinun Lapsi kirjain Kultisti?

Muistiinpano: Tehdä Ei Lähettää E-KIRJAIN-Lähettää Sähköpostia TSR Inc. Läheisyydessä Tämä Paikka. He Jo Tietää. Tehdä ei lähettää sähköpostia Wizards se Rannikko jompikumpi. He Jo Tietää Liian!

Köyhä sielu aari usein alokas [cults], mikä saarnata ainoa vihata jtk kohti kaikki toinen ihmiset! Me viininmehu rakkaus se [cultists], ja rukoilla jnk hyväksi! Ainoa läpi rakkaus ja huoli voi nämä köyhä sielu olla lyijy poissa -sta synti!

[How] [recognize] kirjain [cult]?

  1. KIRJAIN [cult] usein [has] kirjain voimakas diktaattori, kuka on. usein kirjain "messias".
  2. [Cults] voima heidän jäsen antaa poissa heidän vapaus valita.
  3. [Cults] pyrkiä erottaa se jäsen -sta heidän [families].
  4. [Cults] usein vaatia he voi tehdä "ihme" ja kääntää kumpuileva kangasmaa se Raamattu ja se tosi kristinusko.
  5. [Cults] asettaa vastaan se Tosi kristinusko ja [campaign] vastaan se.
  6. [Cults] vaatia he omistaa se ainoa tosi [religion].
  7. [Cults] kieltää yksilöllisyys ja yrittää [achieve] yhdenmukaisuus. Kaikki heidän jäsen viininmehu omistaa [absolute] usko. ja [behaviour].

Se Salainen Luettelossa Kehittynyt Vankityrmä& Dragons®

Muistiinpano: Tehdä Ei Lähettää E-KIRJAIN-Lähettää Sähköpostia TSR Inc. Läheisyydessä Tämä Paikka. He Jo Tietää. Tehdä ei lähettää sähköpostia Wizards se Rannikko jompikumpi. He Jo Tietää Liian!

Vuokraaminen minua kertoa Sinä läheisyydessä se hirveä tavarat sinä voi löytää ilman. paikka se [rulebooks] tämä violent game. Sinä aina lukea itse ellei Sinä aari tosi liike ja vahva ilman. paikka usko! Jos Sinä piispanistuin nämä luettelossa ilman. paikka se huone sinun lapsi, selittää se vaara välittömästi! Sinä viininmehu myös puhua se parents of the friends of Your child, heidän lapsi mahti olla ilman. paikka vaara liian. Yksi se "ystävä" mahti olla se "[Dungeon] Mestari"-tuo köyhä sielu on. ilman. paikka [dire] [situation] ja olla [helped]! Olla huolellinen, lukea the bible and pray a lot!

"pelaaja [Handbook]"

Tämä on. löytää ilman. paikka se "pelaaja [Handbook]" (6th paino-, 1980):

  • sivu 28, "salamurhaaja" luonne [class], se pelaaja oppia olla kirjain ammattimainen [ritual] murhaaja!!!
  • sivu 33, "[alignment]", salainen, filosofia "laki" [vs]. "[chaos]". Siellä aari paljon enemmän salainen muualla ilman. paikka se kirja.
  • sivu 50, "kohottaa Kuollut" rupeama. Se pelaaja oppia kirjain maaginen rupeama mikä hän ajatella käytetään tuoda se kuollut selkä elossa! Myös siellä on. "elähdyttää Kuollut" rupeama, mikä on. käytetty jne tehdä living dead monsters: "[zombies]"! Tämä [ritual] vaatia [drumming] ja [human] veri!
  • sivu 64, Täällä alkaa se luettelo "taikavoima-käyttäjä" -kirjain Kultisti -maaginen rupeama mikä he vaatia olla itse asiassa työskentely!
  • sivu 86, "[Spiritwrack]", kirjain [ritual] mikä, he sanoa, tehdä kirjain kutsua [demon] totella se Kultisti!
  • sivu 86, "[Cacodemon]", se pahin [ritual] ilman. paikka se koko kirja, mikä on. käytetty jne kutsua todellinen paha henki! Siellä on. kaikki Sinä tarve tietää, [how] tehdä kirjain [pentagram] ([am] salainen [symbol] mikä "[holds] se [demon]") ja se [neccessary] [human] uhrata. Siellä on. kirjain luettelo toinen tarvittaessa tavarat, jnk hyväksi esimerkki neekeri kynttilä, [mandrake] juuri, kirjain palanen pergamentti mikä viininmehu sisältää se [demon's] tosi nimi [etc]. Numero 666 is mentioned. Me viininmehu rukoilla jnk hyväksi se sielu se ihmiset kuka omistaa lukea tämä kirja!
  • sivu 120 [has] se kuvaus se "plataani olemassaolo", sisältäen "yhdeksän [Hells]" ja "[Gehenna]", "[Hades]", "[Tarterus]" ja "[Abyss]" mikä [has] "666 vesivaaka"! -sta nämä "plataani" aari se paha henki kutsua ilman. paikka se rampa!

"hirviö Käsi-"

Hirviö Käsi-(4th paino-, 1979):

  • sivu 16 20: Kuvaus 12 erilainen paha henki, sisältäen heidän tosi nimi (kaltainen "[Demogorgon]", "[Orcus]", "[Juiblex]" [etc].) Se [cultists] ajatella he valta se paha henki lähellä [using] nämä "tosi nimi"!
  • sivu 20 23: se "piru". Siellä aari nimi udellen, sisältäen "[Asmodeus]", "[Baalzebul]", "[Dispater]" ja "[Geryon]".
  • Se kirja sisältää moni toinen [horrible] paha henki ja elävä kuollut olemassaolo, mikä se pelaaja koettaa kutsua!
  • Ilman. paikka heidän "2nd Painos" he omistaa "kaukainen" se paha henki, tai niin he sanoa, muttaoikeudenmukainen heidän nimi omistaa vaihtaa (ilm. suuntaa "[Baatezu]" ja "[Tanar'ri]"). He aari hiljainen se sama paha henki, jättää tasainen enemmän voimakas!!!

"[Dungeon] Mestari Opastaa"

[Dungeon] Mestari Opastaa(2nd paino-, 1979):

  • sivu 42 [has] se elokuvat "taikavoima ympyrä", "[pentagram]" ja "[thaumaturgist] kolmio" jnk hyväksi käyttö lähellä "[demonologists]", laji [cultists].
  • sivu 116 sisältää se resepti jnk hyväksi maaginen "juoma", myrkyllinen juoda mikä se pelaaja viininmehu [ingest] ilman. paikka se [rituals]!

"hirviö Käsi- II"

Hirviö Käsi- II (1st paino-, 1983):

  • Tämä on. ehkä se pahin kirja kaikki!
  • sivu 27: "kaikki [daemons] omistaa oma- nimi lähellä mikä he voi olla kutsua tai valvottu..."
  • sivu 27: "kirjain [pentagram] käytetään suojella se kutsua -sta [daemonkind"].; HERRA voi suojella, ei nämä tavarat!
  • sivu 28: "määrätty kirjain vahva, huono lyijy ja kirjainriittävä palkinto, he voi astua jhk liitto..."; tämä udellen vihjaus käyttö [ritual] [human] uhrata!
  • sivu 31: "...käytetään ei piispanistuin se [ultrodaemon] mutta joku läheisimpämme tai kunnioittaa.; tämä [horrible] kirja voi tehdä se pelaaja lähteä ajatteleva heidän parents and close christian friends as demons!
  • sivu 35: [horrible] sivu, niinkuin se turnajaispaikka 45 tosi nimipaha henki mikä se pelaaja viininmehu "kutsua" ja [bribe] kanssa todellinen [human] uhrata!
  • sivu 44: toinen luettelo 61 [demon] nimi, ja se jäädä se sivu kuvata se enimmät voimakas!!!
  • Ilman. paikka toinen sivu, tämä kirja "hirviö Käsi- II", kuvata sanomaton [horrors] ilm. paikkaa melkein joka sivu! Enemmän herkkä ihmiset tulla jksk mielenvikainen oikeudenmukainen lähellä lukeneisuus se!

"jumaluus& Demigods" @igod©

"jumaluus& Demigods", 1980: Äskettäin I-KIRJAIN huomio tämä kirja ilman. paikka kirjain paikallinen seuraava-käsi kirja kauppa. Jstk asti se maksaa ainoa 60 FIM (läheisyydessä $12 tai niin), I-KIRJAIN varma ostaa se. I-KIRJAIN viininmehu sanoa tuo tämä kirja on. tasainen PAHEMPI kuin se toinen [ones]. Se kertoa se pelaaja "[how] tulla jksk kirjain jumala"!

  • Sivu 11: "[Divice] [Ascension]": "niinkuin tutkimus se eri [mythologies] käytetään näyttää, se on. kaukaista mahdollinen jnk hyväksi kuolevainen nousta jhk se rivi se jumalallinen". Tämä kirja vaatia ihmiset tulla jksk [gods]!
  • Sivu 11: "...se henkilö viininmehu omistaa kirjain ruumis vilpitön [worshippers], ihmiset vakuuttava hänen tai [her] jumaluus jklle tulevakuuluva asianmukainen heidän silminnäkijä ja/tai usko. ilman. paikka se mahtava teko ja ihme mikä hän tai hän [has] toimittaa (ja keskeytymätön toimittaa). Nämä viininmehu olla [genuine] [worshippers]..."
    Tuo on. kylliksi tuo. Tämä kirja on. se opastaa se "[Dungeon] Mestari", [how] [attract] "[worshippers]" jhk se [cult]!!!
  • Se lähin 116 sivu kertoa läheisyydessä "[Mythoses]", ryhmä pakanallinen jumaluus. He käsittää [horrible] paha henki ja pimeä [entities] se enimmät [horrible] laji, sellainen niinkuin "[Cthulhu] taru" ja sen hirveä paha henki. Se kirja myös johtuu mieleen ihmiset palvonta vanha [Norse] ja [Finnish] [gods], joukossa se toiset.
  • Sivu 128-134 kertoa enemmän läheisyydessä se [esoteric] "plataani olemassaolo". Se kirja vaatia näyttää se tie nostaa, [hell], mutta myös moni toinen paikoitellen! Ihmiset heikko ilman. paikka usko helposti lähteä uskoa tämä mielenvikaisuus!

Yläpuolella I-KIRJAIN omistaa selittää se vaara nämä luettelossa. Jos sinä huomio kirjain hirnua kuka [has] [fallen] jhk tämä rampa, sinä viininmehu lähestyä [him] tai [her] ja kertoa [him] tai [her] läheisyydessä se vaara! Muistaa vihata se synti mutta rakkaus se syntinen!


Mikä [Happens] se Uhrieläin?

Muistiinpano: Tehdä Ei Lähettää E-KIRJAIN-Lähettää Sähköpostia TSR Inc. Läheisyydessä Tämä Paikka. He Jo Tietää. Tehdä ei lähettää sähköpostia Wizards se Rannikko jompikumpi. He Jo Tietää Liian!

Se players of this rampa voi [fall] jhk se [sins]cultists black magic, [ritual] uhrata, [homosexuality], [bisexuality], [transvetitism], [necrophilia], [sadism], [masochism], lapsi [pornography], [fetishism], [atheism], [agnosticism], [oral] sukupuoli, eläimellinen, aviorikos, [coprophilia], [voyeurism], [demonology], [necromancy], [fascism], [neo]-[nazism], salainen, pakanallinen uskonto, [arson], [satanism], noituus, [incest], ja [sodomy].

He usein kuunnella heavy metal and rock music, ylentääevolution theory instead of creationism, käyttöThey do not believe in the Holy Bible. Hetehdä ei rukoillafor Jesus and God. Hetehdä ei [fulfill] heidän velvollisuus se Isänmaa, sen sijaan he mennä jhk non-military service Often they read violent comic luettelossa jatiede [fiction] ja[fantasy] [stories], kello raju [porno] elokuvat. He mahtielää ilman. paikka kuviteltu maailma. Nämä köyhä sielu usein jättää jkn haltuunsuicide or elää jäädä heidän ilman. paikka kirjain mielen sairaala.

Me viininmehu työ [hard] pelastaa niinkuin moni sielu -sta tuo niinkuin mahdollinen! Rakkaus se syntinen, vihata se synti! Tehdä ei tuomari: vuokraaminen tuo kuka on. ilman synti heittää se ensimmäinen kuoppa! [Consult] ammattimainen apulainen, puhua se syntien, huolellinen lyijy [Jesus]. Jos sinä aari peloissaan lähestyä nämä köyhä sielu, sinä antaa jotkut tracts tai jotakin.


Elää Toiminta Osa Leikkiä

Äskettäin, I-KIRJAIN [heard] hälytys uutinen läheisyydessä vielä toinen tyyppi kirjain vaarallinen rampa!

Tämä rampa on. [called] "elää TOIMINTA OSA Leikkiä". [Heed] jos sinä [hear] nuoruus läksytys läheisyydessä tämä! Nuoruus ei tulla jksk monimutkainen tasainen ilman. paikka se enimmät viaton ja kaukainen salainen toiminta. Kertoa tuo se on. parempi kuluttaa aika ilman. paikka tutkimus, työ, ja jäädä, ja joutoaika aika kanssa säädyllinen, kristillinen kisat, raamattu lukeneisuus ja ilman. paikka kirkko!

[Young], viaton ikävuodet 13-19 aari houkutin jhk [exciting] "rampa", ilman. paikka mikä he "uskotella" ollavampires and other entities. Ilman. paikka tämä laji rampa, se ikävuodet 13-19 itse asiassa pukea ylös kaltainen [vampires] ja uskotella olla [ones]! Tämä salmi aivan vaivata ystävällinen kristillinen!

Se "elää toiminta" ikävuodet 13-19 aari myös houkutin jhk kumouksellinen([cpommunist] [etc].) ryhmä. Nämä ryhmä saarnata vastaan kaikki [religion] ja erikoisen kristinusko. Mutta me omistaa se vahva rakkaus ja toinen "ase", sellainen niinkuin se [Holy] Raamattu, "taistelu" vastaan tämä. Taistella kanssa RAKKAUS, ei kanssa [guns]!


TUTKIMUS!!!

[Did] sinä tietää tuo se Tutkimus se [Roman] Kaikki käsittävä kirkko on. hiljainen toimiva!?!??

Kyllä se on.! [I've] päättynyt [translating] kirjain pöyristyttävä report written by a poor finnish victoim (ei minua, kiittää Jumala) se Tutkimus! Kello ulkona jnk hyväksi se iloinen-myrkky [gas] he [pump] jhk ihmiset [homes]!!! Lukea se ilmoittaa, [andd] jos sinä [got] samanlainen [symptoms], sinä tietää mikä on. lähtö ilm. paikkaa! Seurata se ohjeet tämä uhrieläin antaa, ja sinä voi [help] itse. Yläpuolella kaikki, RAKKAUS se ihmiset kuka aari [persecuting] sinä! Antaa anteeksi kaikki mikä on. valmis sinä, jnk hyväksi he tehdä ei tietää mikä he aari teko! Jos sinä aari [hit] ilm. paikkaa se poski, kääntää se toinen yksi.


Jää Kiekko, se Rampa VIHAA

KIRJAIN [horrible] rampa, jää kiekko, syy se PARALYSATION kaksi pelaaja Täällä ilman. paikka Suomi lesti vuosi! Tasainen jos tämä "[sport]" [shoyuld] ei olla ylentää ainoa jnk takia tämä, siellä aari enemmän järki!

UUSI TODISTAA: Täällä ilman. paikka Suomi se on. selvästi Todistettu tuo jää [hocky] on. äärimmäinen raju rampa! [Oneplayer] [using] [drugs] ([cannabis]). He lähteä kohdella [him] jnk hyväksi [caanabis] [addiction]. Se [hockeuy] [assosciation] varma tuo hän ei olla sallia leikkiä jnk takia [cannabis] [addicts] aari vatsallaan raju [frenzy] aikana kohtelu(tämä [has] [scientifically] todistettu, lähellä se tie, ja se selvästi näyttää tuo [cannabis] on. tosi vaara [drug], kirjain [cancer] meidän yhteiskunta)! Kukaan tie, tämä näyttää tuo kiekko on. tosi vaarallinen jnk takia pelaaja aari otaksuttu teko raju, ja raivokas [drug] [addict] raivo ilman. paikka se [rink] ja tuomarien kirja ei huomio mikään!!!
Muistiinpano: Jos sinä tietää kirjain [drug] [addict], ensimmäinen sinä lähestyä [him] tai [her], ja kertoa tuo [Jesus] käytetään [help] vastaan [drug] [addiction]!

Joka ilta, kirjain [horde] [young] ihmiset parvi jhk se juosta. Nämä ihmiset olla lukeneisuus se [Holy] Raamattu tai käytäntö jotkut ystävällinen [hobbies] aikana heidän ilta! Usein nämä ihmiset omistaa jotkut alkoholipitoinen juoda edessä he vasen [home]. Alituisesti he savu tupakka, ja he vannoa ja [curse] ja pilkata tuokio odotus jnk hyväksi se mielenvikainen rampa alkaa.

Silloin he istua kumpuileva kangasmaa se juosta, ja kallis Jumala, mikä laji raivo alkaa! Ensimmäinen he ottaa eteenpäin se "mehu", mikä [has] vahvistaa lähellä alkoholi. Se rampa alkaa, ja se kuulijakunta lähteä se muuttumaton ääni, huutaa, ja [horrible] vannoa, [cursing], ja [jeering], ja [supring] rajuus!! Jos kirjain hento erehdys on. lähellä kirjain pelaaja tai tuomari, se käytetään olla seurata lähellä vastenmielinen [gust] irstas [swearwords] ja [indecencies]. Se nuoruus hengittää sisään kukin toinen villi [fervor], mikä syy molemmat fyysinen ja mielen probleema myöhemmin. Kaikki läheisyydessä tämä rampa on. läheisyydessä rajuus, vihata ja selkäsauna se toinen valjakko ilman. paikka hyökkäävä [competition]!

Ja, jos kirjain taistella murtaa ulkona ilman. paikka se [rink], tuo on. se huippukohta se ilta, ja kirjain hirmuinen [lust] veri seurata! Jokainen on. [hoping], tuo kirjain pelaaja olla [terribly] [hurt] tai tasainen TAPPAA ilman. paikka se [rink], tai ilmaisee paikkaa vähin tuoppi veri kaataa päällä se sääriluu vaalea jää.

Mutta tämä irstas [bacchanal] [does] ei loppu kanssa se rampa, EI MIKÄÄN! Se nuoruus mennä ulkona jhk se katu, ja katsoa jnk hyväksi se [fans] se [opposing] valjakko jnk hyväksi kirjain taistella. Jos he [don't] löytää kirjain maalitaulu jnk hyväksi rajuus, he käytetään silloin mennä jhk kirjain pubi juoda alkoholi. He katsoa jnk hyväksi moraaliton [young] käytäntö se synti [fornication]! Se [consequense] on. tosi usein kirjain [veneral] tauti, ja jnk hyväksi se tyttö se keino usein [illegitimate] lapsi.

Takana se pubi, se [gang] usein keskeytymätön heidän [bacchanal] ilman. paikka se yksityis- [home] yksi heidän vanhemmat. Usein tämä [home] on. täysin marssia ohitse ja rikkonainen lähellä se [boys].

Niin, jos sinä kohdata kirjain kiekko pelaaja tai kirjain kiekko viuhka, selittää se rajuus ja synti monimutkainen. Olla vahva ilman. paikka usko, ja rakkaus se syntinen!


LIEJU, Kisat SYNTI!

[Recemntly] I-KIRJAIN läheisyydessä niin [called] "lieju" ja "pehmeä massa" ilman. paikka Haudata.. He aari [called] lähellä [telnet] [prohgram]. I-KIRJAIN jkn luona kirjain harvat, ja löytää ulkona tuo he aari raju ja ylentää [hatred] ja synti.

VAROITTAVA!! Tehdä ei AINA [click] ilm. paikkaa [thses] [adreses], ellei [yoou] aari VAHVA ilman. paikka usko! Se käytetään olla [hard] selittää se vaara nämä kisat se pelaaja. Ensimmäinen I-KIRJAIN [tried] [Zombe] lieju mikä on. [obivously] VOODO palvonta! Silloin I-KIRJAIN BAT lieju mikä nähdäkseni olla läheisyydessä sarja- tappaa!!!

Erikoisen tämä yksi [called] PAHOINVOIPA Lieju on. HORRIBLE! Tuo lieju ylentää ei ainoa PAKANALLINEN JUMALA palvonta mutta PREMARITAL SUKUPUOLI!!! Se käytetään olla kirjain [huge] tehtävä [convert] se ihmiset ilman. paikka tämä rampa, mutta kanssa rakkaus ja [Jesus] me voi tehdä se!


Toinen Tavarat jnk hyväksi Kristillinen Tietää Läheisyydessä

Muistiinpano: Tehdä Ei Lähettää E-KIRJAIN-Lähettää Sähköpostia TSR Inc. Läheisyydessä Tämä Paikka. He Jo Tietää. Tehdä ei lähettää sähköpostia Wizards se Rannikko jompikumpi. He Jo Tietää Liian!

Mutta, ei ainoa AD&D®, on. syntinen! Siellä aari toinen kyseenalainen tavarat tuo joka tosi Kristillinen Viininmehu tietää läheisyydessä! [Hallelujah]!

  • 1st, nämä ei--kristillinen paikka ilman. paikka MEIDÄN Herra NETTO-! [Don't] lukea kaikki nämä sivu ilmaisee paikkaa kerran ellei sinä aari TODELLA vahva ilman. paikka se usko! Jotkut se sivu aari pahasti jne. SYNTINEN!
  • Surkastua
  • Rampa [called] ADOM on. levittää.
    I-KIRJAIN [haven't] ruudullinen tämä rampa mutta se on. yksi se tunnettu "tietokone osa-leikkiä kisat"! Vanhemmat: kello mikä sinun lapsi tehdä kanssa heidän tietokone! Selittää se vaara.
  • [Alien]
  • "pieni lapsi 5" - [it's] jotkut uusi TV sarja, tehokas läheisyydessä kirjain "uusi Pieni lapsi" ilman. paikka avaruus!!! I-KIRJAIN tehdä ei johdattaa mieleen [letting] sinun lapsi [atch] se.
  • [Barney] se [Dinosaur] (TV rattaat). [Eveyone] tietää tuo dinosaurs did not exist. Muistaa selittää tämä sinun lapsi jos he kello tämä näyttää.
  • Liika kylpeä ja [atttraction] oma ruumis on. kirjain synti.
  • [Beatless] -se jäsen tämä kansantajuinen side omistaa ikävöidä hius. Se musiikki salmi jonkin verran syntinen. I-KIRJAIN neuvot vastaan [listetning] se, milloin siellä on. ystävällinen kristillinen musiikki ympäri liian!
  • Majava ja [Butt]-[head] (rattaat) tämä näyttää [has] töykeä kieli [sand] se luonne aari ei ystävällinen osa malli jnk hyväksi lapsi.
  • [Bikinis]! "uinti vaatteet" [arouse] syntinen sexual thoughts!!! LARD [didn't] alhainen käyttää vaatteet!
  • [Call] pois [Cthulhu] -kirjain tosi huono-syvyys osa-leikkiä rampa.
  • [Carebears] (rattaat)
  • "kristillinen Osa Leikkiä Rampa Yhdistys" on. kirjain [condtradixtion] ilman. paikka itse. Osa [playhing] kisat aari kirjain synti, mikä voi olla antaa anteeksi lähellä [Jesus] [Christ].
  • [Conservationists] koettaa suojella luonto -sta mies-mutta me lukea läheisyydessä tuo ilman. paikka se [Holy] Raamattu. Se on. mainittu, mies on. se herra luonto.
  • [Using] kumi on. kirjain synti!
  • [Dancing] on. syntinen! [Young], viaton ihmiset kuluttaa [hours] ilman. paikka [filthy], sairaalloinen ilma täysi tupakka ja marjuhana smoke and rub their bodies together, mikä [arouses] [sexual] mielessäni! Selittää se synti [dancing] sinun lapsi!
  • "[Darkwing] [Duck]" (tosi raju rattaat) ja toinen uusi [Disney] pilakuva. Nämä ylentää [hatred] ja rajuus, mieluummin vuokraaminen sinun lapsi kello rakastava kristillinen pilakuva.
  • [Dinosaurs]. Joka tosi kristillinen tietää nämä "hirviö" ei koskaan olla olemassa, maa [created] ainoa 5000 ikä sitten! Tämä on. ilman. paikka se Holy Bible which, niinkuin me tietää, on. se Sana Jumala.
  • [Elvis] (varma niin-[called] "kallio ja käärö"(syntinen musiikki) laulaja.
  • "[Evolution]" teoria, kirjain "tieteellinen" teoria-mutta, [don't] vaivata, jstk asti se on. ainoa kirjain teoria mikä [isn't] todistettu. Se totuus voi olla lukea -sta the Holy Bible! [I've] myös löytää tämä paikka mikä [has] kirjain arpa evidence against evolution.
  • JUMALA VIHAAS FAGS!, paha paikka tuo ylentää VIHAA! Tuo on. väärä! Me rakkaus [homosexuals] ("[fag]" on. kirjain TÖYKEÄ sana, lähellä se tie), vihata ainoa se synti! [Homosexuals] voi olla lyijy ulkona -sta se synti lähellä [Jesus].
  • "keijukainen kertomus" -sinä ainoa lukea [biblical] kertomus sinun lapsi. Keijukainen kertomus aari usein raju ja sisältää kirjain arpa synti ja [hatred].
  • [Fantasy] luettelossa ja elokuvat aari usein syntinen ja tehdä ei kertoa läheisyydessä Jumala. He olla välttää.
  • Se Ed Sato, mikä on., se synti.
  • [Freemasons] aari ei kristillinen!
  • Pyhittää; tämä on. kirjain pakanallinen [festival], ja tosi kristillinen viininmehuei koskaan [celebrate] se!!! Tyven ja selvästi selittää se tosiasia "kepponen tai kohdella" lapsi-kenties he käytetään lähteä ajatteleva!
  • [Heavy] metalli musiikki, niinkuin se on. [called]; He sanoa: Kuunnella se arkisto takaperoinen ja sinä käytetään [hear] salainen sanoma! Jotkut nämä side on. [called] "metalli"!!! Se musiikki ylentää [hatred] ja synti, kristillinen ei kuunnella se.
  • [Horror] kirjallisuus ja elokuvat ylentää rajuus ja [hatred].
  • Jalokivi! Me ei [decorate] itse kanssa koriste -lähettää tuo raha se köyhä.
  • Vasen-[handedness] on. usein harkittu kirjain synti. Mikä sinä tehdä, muistaa rakkaus se syntinen!
  • "herra se Soida" ja toinen luettelossa lähellä J.R.Tolkein
  • Taikavoima: Se Väkijoukko on. salainen karsta rampa! Varoa Taikavoima: se Väkijoukko. [However], se kirjoittaja tuo paperisanomalehti on. selvästi ei kirjain tosi kristillinen! Sinä rakkaus se [Maghic]-pelaaja, ei vihata!
  • Tehdä. Se [arouses] syntinen [sexual] mielessäni. Se on. [easier] jos ihmiset aari ilman sellainen joutava.
  • Ihme [Comics] aari tosi raju.
  • [Masturbation], tai[onanism], niinkuin kristillinen [call] se, on. kirjain synti! Kanssa [Jesus], kuka tahansa voi olla päästää irti -sta tämä synti. Jos sinä huomio sinun lapsi [masterbating] itse, sinä ei rangaista mutta selittää rakastava miksi se on. väärä tehdä niin.
  • [McDonalds] (romu ruoka kauppa) ja "Ronald McDonald", heidän "[clown]" luonne on. kirjain kyseenalainen osa malli jnk hyväksi lapsi.
  • Keski--Maa: Se Noita on. toinen karsta rampa.
  • Yksinoikeus(kirjainboard game) on. kirjain rampa läheisyydessä koronkiskonta, raha, ahneus ja toinen [sins]. Leikkiä kristillinen kisat sen sijaan!
  • "minun Pieni [Pony]" leikkikalu!
  • Afrikkalainen-amerikkalaisuus olla kohdella kanssa rakkaus! He usein omistaa vaikea jklle tulevakuuluva asianmukainen heidän rotu. Ei mikään kristillinen vihata kuka tahansa jnk takia rotu!
  • se niin-[called] "uusi Ikä" ja toinenpagans should be lead to Jesus.
  • Sotainen [Arts], he opettaa rajuus.
  • Musiikki Televisio "MTV"!
  • Viininmehu [Makkara]! Neekeri [sausage] -kirjain perinteellinen ruoka he myydä Täällä ilman. paikka Suomi. Yksi se ainekset tämä [sausage] on. veri-ja [eating] veri on. ed ilman. paikka Raamattu.
  • Ei--sotilas- palvelija aari väärä. Se on. se käytetään [Jesus] tuo me puolustaa meidän [homes]. Se on. ei rajuus, mutta minä [defense], ja kirjain velvollisuus.
  • Punos [one's] hius on. joutava(myös, jalokivi): 1 [Peter] 3:3; Kenen [adorning] vuokraaminen se ei olla tuo ulko- [adorning] [plaiting] se hius, ja käyttää kulta, tai viheriö ilm. paikkaa puku
  • Voima Metsänvartija (leikkikalu ja kirjain tosi raju rattaat)
  • [Premarital] sukupuoli
  • "lyönti" musiikki on. ei kristillinen.
  • kallio ja käärö ylentää sukupuoli ja [drugs], mikä aari molemmat kirjain synti.
  • Tiede [Fiction] [tries] ennustaa se tuleva. Mutta se Raamattu [says], ei mikään mies voi tietää. Siten, Tiede [Fiction] on. kirjain synti.
  • Se "[Chi]-Mies ja se Mestari se Maailmankaikkeus" on. kirjain tosi raju rattaat, ja se osa malli aari ei kristillinen.
  • Pienoiskuva -sormijärjestys kanssa nämä pieni kuvapatsas kaikki se aika on. ei oikea.
  • Mormoni on. ei kristinusko.
  • Sukupuoli. Se on. paljon parempi olla [morbid] ja yksinäinen kuin ottaa osaa se ed hedelmä. [Remeber] mikä me -sta meidän käärme ystävä!
  • [Smurfs] (rattaat)
  • [Spellfire]: Se Mestari Taikavoima, vielä toinen karsta rampa.
  • Tähti Matkustaa(elokuvat, leikkikalu, pilakuva) kuvata kirjain pakanallinen tuleva.
  • Tähti [Wars] (elokuvat, leikkikalu, pilakuva) aari ei kristillinen. Siellä aari enemmän ihmiset ilman. paikka ulkona kristillinen netto- kuka tietää tuo Star Wars is EVIL! Mutta kello ulkona jos sinä lukea se tavarat ilmaisee paikkaa tuo paikka, siellä on. kirjain arpa [hatred], milloin me RAKKAUS.
  • [Steve] Mies Kisat on. levittää raju kisat. Myös, se ulkomuoto kaltainen se on. kirjain "uusi maailma järjestys" paikka-tuo on. ei kristillinen. Tämä seura on. väkijoukko enemmän ja enemmän poliittinen voima. Myös he tarkastaa lähellä se Salainen Palvelus USA -siellä viininmehu olla jotakin lähtö ilm. paikkaa ilman. paikka siellä, vaikka he [did] ei saada tuo aika-niin I-KIRJAIN omistaa [heard].
  • [Teletubbies] -jnk hyväksi kerran kirjain lapsi TV [program] I-KIRJAIN tehdä suositella jnk hyväksi kristillinen!
  • Televisio on. usein täysi rajuus ja vihata, jättää jotkut [Televangelists'] aari ystävällinen ja tosi ilman. paikka usko!
  • I-KIRJAIN lukea tämä äskettäin -sta Deja News group: "Jotkut [Satanists] leikkiä tennis, ja jotkut tennis pelaaja omistaa antautunut itsemurha.
    [I've] [suspecting] tuo siellä on. jotakin syntinen ilman. paikka tennis. Miksi tehdä se leikkiä se rampa tarve käyttää [miniskirts], mikä näyttää melkein kaikki? [I'm] varma siellä aari kisat tuo aari enemmän kristillinen.
  • Sinä sinun ei pidä ei syödä veri!
  • [Ursula] [Le] [Gunn] -toinen [Fantasy] -tiede-[Fiction] kirjoittaja.
  • [Vampire]: Se Joukkosurma salmi tosi kyseenalainen. On. se kristillinen uskotella olla kirjain [vampire]?
  • [Vegetarians] käytäntö kirjain pakanallinen [religion].
  • Pesu kone kanssa läpinäkyvä [lid]. Koska [underwear] ilman. paikka se kone mahti [arouse] syntinen mielessäni.
  • [Wraith]: Se Unohdus, toinen rampa -sta Vaalea [Wolf] [Inc]. lankut kanssa se sielu se kuollut. Se [does] ei salmi [chrsitian].
  • X-KIRJAIN-Viila (TV sarja)
  • [Zoids] (kirjain tietokone rampa, robotti leikkikalu) tämä on. rajuus.

Jäädä valpas, lukea the Bible! Rukoilla ja ottaa vaarin palvelus ja se [Holy] Yhteys säännöllinen! Ja, yläpuolella kaikki: vihata se synti, rakkaus se syntinen!


Se Totuus Voi Olla Löytää!

Muistiinpano: Tehdä Ei Lähettää E-KIRJAIN-Lähettää Sähköpostia TSR Inc. Läheisyydessä Tämä Paikka. He Jo Tietää. Tehdä ei lähettää sähköpostia Wizards se Rannikko jompikumpi. He Jo Tietää Liian!

KIRJAIN arpa ihmiset olla levoton ilman. paikka nämä aine omistaa panssaroitu minua ja pitää ajan tasalla ilm. paikkaa se uutinen.

Täällä aari jotkut [organizations] ilman. paikka se.. mikä omistaa enemmän ilmoitus läheisyydessä nämä aine:

  • Raamattu Sukupuoli Tosiasia
  • [Demon] Omistaminen [Handbook]
  • Vanhemmat Musiikki Neuvo [Center]
  • Suunnitelma [Parenthood®]
  • [Probe] [Ministries] vaatia läsnäoleva "vaaka, harkittu, [biblically]-pitää keskuspaikkanaan ilmoitus". Usein he tehdä, mutta he salmi vihattava ilmaisee paikkaa jotkut vaihde. Lukea heidän asiakirja kanssa [caution]!
  • Kansallinen [Coalition] ilm. paikkaa Televisio Rajuus
  • Neuvotteleva Lauta ilm. paikkaa [Ritualistic] [Crime] jnk hyväksi se Amerikkalaisuus Liitto Poliisi
  • Neuvotteleva Lauta ilm. paikkaa se [Cult] [Crime] Isku Verkko

Tämä on. eikirjain leikinlasku!
Tämä on. eikirjain leikinlasku!

Tämä on. eikirjain leikinlasku!

Tämä on. eikirjain leikinlasku!

Tämä on. eikirjain leikinlasku!

Tämä on. eikirjain leikinlasku!


Muistiinpano: Tehdä Ei Lähettää E-KIRJAIN-Lähettää Sähköpostia TSR Inc. Läheisyydessä Tämä Paikka. He Jo Tietää. Tehdä ei lähettää sähköpostia Wizards se Rannikko jompikumpi. He Jo Tietää Liian!

MUISTIINPANO: Kukaan tavaramerkkiTSR Inc, sellainen niinkuin AD"&D®", ja kehittynyt" Vankityrmä& Dragons®" are used only as text and they aari heidän tavaramerkki.
Siellä on. ei mikään yhteys välissä minua jaTSR.
Tämä on. ei virallinenTSR site.
Tämä on. kirjain leikinlasku.


np@co.jyu.fi ([Mr]. [Niilo] [Paasivirta])

This page was translated by InterTran (tm).